De Platina

Standard

Een verlovingsring van platina is tegenwoordig de meest geprefereerde ring in vergelijking met zijn concurrenten. Bovendien, het is heel makkelijk om ermee te werken aangezien deze vrij zacht en buigzaam is. De buigzaamheid komt door de mengen van andere legeringen zoals palladium, rhodium enzovoort. Je zal zeker geen problemen ondervinden als het komt voor het krijgen van huid irritaties. Deze hebben geen enkele invloed op de huid.

sensaba

Doordat platina is een duurzame materiaal zal jouw verlovingsring voor een lange tijd mee gaan. De diamantzetter zal ook een vrij simpele taak hebben om met platina ringen te werken. Hij zal dan de diamanten veel makkelijker omsluiten met de ring tanden. Deze houden de diamant op een vaste plaats.

sensaba 1

Je zal geen zorgen moeten maken wanneer het gaat over platina ringen. Deze hebben een uitstekeden weerstand tegen de buitwereldse gevaren. Als je platina vergelijkt met goud dan heb je zeker enkele belangrijke verschillen. De tanden van goud kunnen in de loop van de tijd afbreken. Hierdoor loop je de kans om je diamant te verliezen. Bij platina bestaat die kans niet. Omdat deze is een heel harde metal. Juwelen gemaakt van platina kunnen gezien worden zowel als klassiek als modern.

Bij ons hebben we een mooie collectie van platina verlovingsringen. Je kunt ons altijd contacteren op all werkdagen en we zullen u assisteren voor het vinden van een geschikte verlovingsring voor uw verloofde.


  • Date