Diamant hip hop

Standard

Diamant hip hop sieraden worden ook als bling bling juwelen genoemd die hun oorsprong in hip hop muziek wereld hebben gevonden. Bij hip hop gaat het om de attitude en een gedeelte van dat attitude is een creatie van extravagante indruk en succes. Hieruit is het stijl van diamant hip hop ontstaan waardoor een duidelijke indruk wordt weergegeven naar de buiten toe.

sensaba

Hip hop juwelen zijn groot en geven een sterke schittering. Ze komen in verschillende vormen en stijlen voor. Zo heb je bijvoorbeeld juwelen in de vorm van kruisen, doodskopen, dieren en nog veel andere vormen. Deze worden altijd versierd met diamanten.

sensaba

Hop hop hangers zijn een van de meest populairste juwelen geweest in de hip hop juwelen collectie. Ze stralen heel veel prestige en macht uit. Ze zijn heel lang, soms reiken tot de buik. Hierdoor treken ze veel aandacht en vooral als ze bedekt worden met diamanten in verschillende gewichten. Meestal draagt men religieuze symbolen zoals kruisen.

Er bestaan ook hip ringen. Deze hebben meestal vormen zoals doodskopen en nog andere type stijlen. De vormen zijn meestal in vierkantig , driehoekig en rechthoekig. Hierin worden dan diamanten met verschillende type vormen ingezet. De stenen worden altijd in vrij grote karaten gezet. Deze variƫren van 1 tot 4 karaat.

sensaba

Diamanten hip hop juwelen hebben de hip hop industrie veel veranderd. Hierdoor is een zeker trend ontstaan en het wordt dag na dag populairder. Zolang de hip hop muziek bestaat, zal deze stijl blijven doorgaan.

Voor meer informatie over Diamanten kunt u terecht bij ons diamanten info pagina.

U kan Hiphop collectie terug vinden in ons winter collectie. Tijdens de winter ontvangen wij altijd de nieuwe hip hop ringen. De assortiment is niet zo groot zoals on verlovingsringen en trouwringen collectie, maar u heeft zeker keuze genoeg.

Indien u wilt langs komen, stuur dan eerst een berichtje. Dan zullen wij eerst nakijken of wij uw gewenste type ring binnen hebben. Deze is namelijk een specifieke taste en wordt niet veel verkocht.

 


  • Date